تجهیزات تالار بهروز سمیعی

رای دهی: 0 / 5

غیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستاره

مدیریت یک رستوران به هر اندازه‌ای که باشد این روزها از نظر ارائه خدمات با کیفیت مثل شعبده‌بازی شده و موفقیت از آن کسانی است که مشتریانشان آنها را به هم توصیه می‌کنند یا فعالیت آنلاین خوبی دارند و بازدید اینترنتی آنها زیاد است. رستوران‌داری یکی از معدود صنایعی است که جزو کسب‌وکارهای تلفیقی از آن یاد می‌کنند، چون تولید (تبدیل مواد خام به محصول نهایی)، خرده‌فروشی و خدمات را با هم دربرمی‌گیرد. اگر شما هم جزو آن دسته از رستوران‌دارانی هستید که کسب‌وکارتان کمی کساد شده، چند نکته کلیدی را در اینجا ذکر می‌کنیم که شاید بتواند به رونق آن کمک کند.

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

رای دهی: 0 / 5

غیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستاره

هر رستورانداری می‌داند موفقیت در مدیریت رستوران‌ به عوامل زیادی بستگی دارد. اول از همه دستیابی به منابع مالی، بهره‌گیری از تجربیات، یادگیری مداوم، سازماندهی مناسب، جو تجاری مناسب و داشتن اشتیاق و انگیزه برای کار.

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

رای دهی: 0 / 5

غیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستاره

مدیریت رستوران موضوعی است که بیش از هر چیز به بهینه سازی و افزایش کارایی عملکردهای روزانه رستوران می پردازد؛ و به عنوان مدیر رستوران، این شما هستید که با کنترل وظایف پرسنل و بررسی فرایندهای برای این بهینه سازی ها برنامه ریزی کرده و تصمیم می گیرید. تصمیم های شما روی همه بخش های رستوران تاثیر می گذارد. از کیفیت غذا گرفته تا فضای رستورانی در آن مشغول به کار هستید.

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

رای دهی: 0 / 5

غیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستاره

مهارت های مدیریت ارتباط با مشتریان شاکی شاید یکی از کم هزینه ترین و البته پر سودترین روش هایی است که کسب و کار های هوشمند را حفظ می کند .

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

رای دهی: 0 / 5

غیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستاره

اگر عاشق غذا هستید و واقعا از آشپزی لذت می برید، این شغل مناسب شماست. در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی می دهند.

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

رای دهی: 0 / 5

غیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستاره

نزدیک به نیمی از افراد در آمریکا به نوعی در زمینه رستوران داری فعالیت کرده اند، و ۴۶% پرسنل های رستوران دوست دارند که روزی رستوران دار شوند. طبیعتا خیلی ها آرزوی داشتن یک رستوران در سر دارند و هیچکس دوست ندارد رستوران ضعیف داشته باشد. بخاطر همین دغدغه ها سراغ مقاله ای درباره آقای تاسین کول رفتیم که یکی از برندگان مجله غذا و نوشیدنی در سال ۲۰۰۵ بعنوان آشپز نمونه و در سال ۲۰۱۱ بهترین آشپز جنوب غربی آمریکا شناخته شد و مدیر دو رستوران یوچی و یوچیکو در تگزاس آمریکا می باشد.

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

رای دهی: 0 / 5

غیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستاره

رفع آلودگي محيط‌زيست از تقريباً دو دهه قبل با ورود بي‌رويه مواد پلاستيكي غيرقابل برگشت به طبيعت به حالت بغرنجي رسيده است. شايد كمتر محل و نقطه‌اي از شهرهاي كشورمان را بتوان يافت كه در آن يك ظرف پلاستيكي و يا يك كيسه پلاستيكي وجود نداشته باشد.

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

رای دهی: 0 / 5

غیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستاره

توصیه مهم در مورد ظروف پلاستیکی و هشدار درباره استفاده از ظروف یک بار مصرف به شرح زیر است.

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

رای دهی: 0 / 5

غیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستاره

مهم ترین مشخصات یک رستوران خوب و شرح وظایف آن ها برای یک پذیرایی عالی به شرح زیر است:

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

رای دهی: 0 / 5

غیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستاره

بسیاری از افراد هستند که شاید چند شبی را در ماه تصمیم می گیرند با خانواده به رستوران بروند و غذای خود را در بیرون از خانه میل کنند ، در این مطلب ویژگی های یک رستوران خوب را به شما می گوییم. با ما همراه باشید.

صفحه 1 از 3

مشاوره خرید کلیه لوازم و تجهیزات تالاری

87 34 321 0912