تجهیزات تالار بهروز سمیعی

وظایف سالن کار و ویتر چیست؟

رای دهی: 0 / 5

غیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستارهغیر فعال سازی ستاره
 

وظایفی که سالن کار و ویتر باید در یک رستوران انجام دهند تا باعث رضایت مشتری گردد.

سالن کار چیست؟
سالن کار به شخصی گفته می شود که در کافه یا کافه رستوران مسئولیت ارتباط با مشتری جهت ثبت سفارش , انتخاب بهتر سفارش , توضیح درباره منو یا امکانات کافه , اوردن و بردن سفارش مشتری و دیگر خدمات مورد نیاز را انجام میدهد

سالنکار چه وظایفی دارد و توانایی هایی باید داشته باشد؟
مدت هاست که سایت کافه داری با همکاری باریستا یاب به در جهت آموزش و بومی سازی صنف کافی شاپ تلاش میکند. بدون شک در این راه ما توصیه هایی به صاحبان مشاغل یا کارمندان خواهیم داشت که انجام آن اختیاری و جهت بهبود بیشتر کار می باشد
سالن کار بهتر است دارای : ۱ ارتباط کلامی قوی ۲ – خوش برخورد ۳ – آشنایی با صنف کافی شاپ ۴- آشنایی با نحوه برخورد با مشتریان کافی شاپ ۵ تسلط کامل به منو و امکانات محل کار مورد نظر ( آموزش یادگیری قبل از شروع به کار )

ویتر چیست ؟
به طور کلی وظایف ویتر و سالن کار یکی می باشد و این شغل در کافی شاپ ها جهت ارتباط کلامی با مشتری انتخاب می شود و تاثیر مستقیمی در جذب مشتری دارد

تفاوت گارسون با سالنکار و ویتر چیست؟
به عقیده باریستایاب مقایسه سالن کار و ویتر با گارسون و پیشخدمت رستوران کمی اشتباه می باشد. اگرچه شرح وظایف در مجموع یکی می باشد , اما در کار سالن کار و ویتری کافی شاپ , شخص علاوه بر انجام خدمترسانی به مشتری باید از قدرت ارتباط کلامی و روابط اجتماعی خوبی برخوردار باشد تا
به جذب مشتری و رضایت هرچه بیشتر مشتری از کافی شاپ مورد نظر کمک کند , اگرچه همانطور که اشاره کردیم شرح خدمات یکی میباشد اما بدون شک وظایف سالنکار و ویتر کافی شاپ کمی سخت تر و نیاز به مهارت و قدرت بیشتری دارد
در اکثر کافی شاپ ها مشتریان برای ابراز رضایت خود از خدمات ویتر ها و سالن کار ها به ان ها “تیپ” میدهند , تیپ به وجه نقدی ( یا همان انعام ) گفته می شود که مشتری درصورت رضایت به صورت اختیاری پرداخت و مستقیما باید به سالن کار تعلق بگیرد

مشاوره خرید کلیه لوازم و تجهیزات تالاری

87 34 321 0912