نزدیک به نیمی از افراد در آمریکا به نوعی در زمینه رستوران داری فعالیت کرده اند، و ۴۶% پرسنل های رستوران دوست دارند که روزی رستوران دار شوند. طبیعتا خیلی ها آرزوی داشتن یک رستوران در سر دارند و هیچکس دوست ندارد رستوران ضعیف داشته باشد. بخاطر همین دغدغه ها سراغ مقاله ای درباره آقای تاسین کول رفتیم که یکی از برندگان مجله غذا و نوشیدنی در سال ۲۰۰۵ بعنوان آشپز نمونه و در سال ۲۰۱۱ بهترین آشپز جنوب غربی آمریکا شناخته شد و مدیر دو رستوران یوچی و یوچیکو در تگزاس آمریکا می باشد.